• A miskolci lakosokat 30 százalékos árengedménnyel várja október 1-jétől az Ellipsum Élményfürdő.

  • A kedvezmény a felnőtt, a gyermek, a diák és a nyugdíjas belépőkre is vonatkozik.

Bár a szeptember elejei tűzeset miatt a Miskolctapolca Barlangfürdő bizonytalan ideig zárva tart, nem maradnak fürdőzési lehetőség nélkül az üdülőhelyre látogató vendégek. A tavaly decemberben újranyitott Ellipsum Élményfürdő ugyanis zavartalanul üzemel.

A turisták mellett a helyi lakosoknak is igyekeznek kedvet csinálni az élményfürdő felkereséséhez, ezért október 1-jétől egy új kedvezményt vezetnek be az Ellipsumban, kifejezetten a miskolciaknak.

A Miskolc Pass Classic kártyával rendelkezők eddig is kaptak kedvezményt az Ellipsum jegyáraiból, azonban októbertől a miskolci lakcímkártyák is ugyanekkora árengedményre jogosítanak.

Ez azt jelenti, hogy egy felnőtt napi belépő 6840 forint helyett a helyi lakosoknak 4790 forintba kerül. A diák és nyugdíjas belépőért 4780 forint helyett 3350 forintot kell fizetniük. A 4-14 év közöttiek számára váltható gyermekjegy pedig 4100 forint helyett 2870 forintba kerül a miskolciaknak. Azaz 30 százalékos árengedményt ér a miskolci lakcímkártya.

A 2021 nyarán átadott Ellipsumban 6 beltéri és 2 kültéri medence, valamint 3 óriáscsúszda áll a vendégek rendelkezésére. A létesítmény medencéinek teljes vízfelülete eléri az 1100 négyzetmétert.

relax medence az Ellipsum fürdőben Miskolctapolcán

Itt további fürdős kedvezményekről is olvashat.