• A korábban tervezettnél két héttel rövidebb lesz lesz az idei strandszezon a kedvező jegyárakat kínáló Tölgyes Strandfürdőben.

  • A héten még nyitva tart a minősített gyógyvízzel rendelkező fürdő.

A jászapáti Tölgyes Strandfürdőben idén május 5-én indult a szezon. A főidény augusztus 20-ig tartott, ami azt jelenti, hogy augusztus 21. óta csökkentett medenceválasztékkal, cserébe igen kedvező jegyárakkal várják a fürdőzőket.

A kevesebb medence azt jelenti, hogy két termálmedence és a tanmedence üzemel. A kedvező jegyár pedig azt, hogy a felnőtt napijegy mindössze 1500 forint, a gyermek, diák és nyugdíjas belépő ára 1200 forint. A 15 óra után váltható délutáni belépő ára csak 1000 forint felnőtteknek, 800 forint gyerekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak.

Korábban azt közölték, hogy szeptember 30-ig nyitva lesz a Tölgyes Strandfürdő. Azonban – vélhetően a nyáriasról az előrejelzések szerint kifejezetten hűvösre váltó időjárás miatt – előbbre hozták az idei zárást. Méghozzá szeptember 15-re, azaz már csak ezen a héten lesz nyitva a minősített gyógyvízzel rendelkező termálfürdő.

termálmedence a jászapáti Tölgyes Strandon

Ide kattintva arról olvashat, hogy hol található Magyarország legújabb gyógyvize.