• Szeptember 15-ig még mindegyik medencéjük üzemel.

  • Utána már csak a termálmedence lesz nyitva, de cserébe a belépőjegy is 800 forintba fog kerülni.

A Jászárokszállási Termálfürdő már több mint ötven éve várja a kikapcsolódni vágyókat Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északi részén. Bár a fürdő vize nem rendelkezik hivatalosan gyógyvíz minősítéssel, a látogatók szerint rendkívül kedvezően hat a mozgásszervi problémákra, és segíti a baleseteket, műtéteket követő felépülést.

A szezon idén május elsején indult és azóta három medence áll a vendégek rendelkezésére: egy élményelemekkel felszerelt termálvizes medence, egy gyermekmedence és egy úszómedence. A belépők árai is kedvezőek, idén a felnőtt jegy 1950 forint, míg a gyermekek, diákok és nyugdíjasok 1350 forintért válthatnak belépőt. A helyi lakosok pedig mindebből kedvezményt kapnak.

Szezonális fürdőről van szó, de ez nem azt jelenti, hogy a nyár végén egyből bezárnak, szeptemberben még nyitva vannak, de nincs pontos zárási dátum. Amit ennek kapcsán fontos tudni, hogy jövő héttől a hétfő már szünnapnak számít, keddtől vasárnapig 10 és 19 óra között várják a vendégeket.

Szeptember 15-ig mindhárom medence üzemel, szeptember 16-tól viszont már csak a termálmedence, méghozzá csütörtöktől vasárnapig 10 és 18 óra között. Viszont szeptember 16-tól egységesen 800 forintba kerül majd a belépőjegy. A zárás pontos ideje még nem ismert, addig tartják nyitva a termálfürdőt, amíg az időjárás engedi.

termálmedence a jászárokszállási strandon

Bővül az egyik határhoz közeli termálfürdő medencekínálata, itt olvashat a partiumi gyógyfürdő újdonságáról.