• A legmenőbb hazai DJ-k, habparty, nyitvatartás éjfélig – ez várja augusztus 10-én a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdőbe látogató vendégeket.

  • A rendezvénnyel szeretnék a fiatalok körében is növelni a fürdő népszerűségét.

Fennállása óta első alkalommal rendez kifejezetten a fiatal közönség számára szóló, napközbeni programot a Csokonyavisontai Gyógy- és Strandfürdő. Augusztus 10-én, szombaton a Rádió 1 legnépszerűbb lemezlovasai látogatnak majd el a somogyi fürdőbe.

Regán Lili, Hamvai PG, DJ Antonyo, valamint a házigazda Voice bulizenekar gondoskodik majd a jó hangulatról a fürdőben, ami ezen a napon éjfélig tart nyitva. A rendezvény nem titkolt célja, hogy a fiatalabb korosztály számára is vonzóvá tegyék a gyógyfürdőt, valamint minőségi szórakozást biztosítsanak a környéken élőknek és Somogy megyébe érkezőknek.

A Csokonya Thermal Facebook-oldalán további részleteket is találhat a rendezvényről.

A csokonyavisontai fürdő az ilyen programokon kívül is jó választás, hiszen, ahogy a honlapjukon láthatják, egész kedvező jegyárakat kínálnak. A felnőtt napijegy 2990 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2490 forintba kerül, a gyermekjegy ára (5-14 év között) pedig mindössze 500 forint. Délutánonként 16 órától pedig 1990 forintért váltható belépőjegy.

élménymedence a Csokonya Thermalban Csokonyavisontán