• A héten Bud Spencer-Terence Hill rajongói találkozó lesz Ráckevén.

  • Az országban több helyen is éjszakai fürdőzést rendeznek, köztük az egyikre csak 1000 forint a belépő.

Beremend: július 20-án, szombaton zenés éjszakai fürdőzést tartanak a Beremendi Strandfürdőben. A 20 órakor kezdődő program idején a zenéről DJ gondoskodik, a belépőjegy ára pedig csak 1000 forint. A program elmarad!

Budapest: kölyök nap lesz július 20-án, azaz most szombaton a Csepeli Strandfürdőben. Csillámtetoválással, buborékpartyval, palacsinta tusával, rendőrautós bemutatóval várnak mindenkit. A 14 év alatti csepeli gyerekek számára a belépés ingyenes.

Cegléd: július 20-án éjszakai fürdőzés lesz a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőben. Felnőtteknek az esti jegy 4500 forintba, gyerekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak 3500 forintba kerül. Az esti fürdőzés 20 órától éjfélig tart.

Esztergom: „Italian Summer” tematikájú éjszakai fürdőzést rendez az Aquasziget Élményfürdő július 20-án. Olasz ételekkel, italokkal és jó zenével készülnek erre az estére. A fürdőzés 20 órától éjjel 1 óráig tart.

Kaposvár: fürdőfesztivál lesz július 20-án és 21-én a Virágfürdőben. Szombat délután különféle fellépőkkel, köztük hastánc bemutatóval, rapperrel is várják az érdeklődőket, a zenéről pedig DJ gondoskodik. Vasárnap 10 órától óriás buborék show, cirkuszi képmutogató és négy égtáj játszótér lesz a fürdőben.

Miskolctapolca: szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz most szombaton a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 19:30 és 23:30 közötti programra az esti belépő 4100 forintba kerül.

Ráckeve: július 19. és 21. között a Bud Spencer – Terence Hill rajongók tartanak találkozót az Aqua-Land Termálfürdőhöz tartozó thermal campingben. Medencés filmvetítéssel, retro discóval, ügyességi játékokkal, versenyekkel, kvízekkel készülnek erre a három napra. A részletes programot megtalálja ide kattintva. Most pénteken egyébként a Lakihegy Rádió élő műsorát a fürdőből sugározzák 15 és 18 óra között.

Bud Spenccer és Terence Hill a strandon

Vásárosnamény: különleges éjszakai fürdőzés lesz július 20-án a Szilva Termálfürdőben. A megszokott esti nyitvatartáson felül (20:30 és 00:30 között) ugyanis most filmvetítés is lesz. 22 órától az Üvegtigrist tekinthetik meg a fürdőzők. Az esti belépőjegy ára 2500 forint.

Zalakaros: summer beach party lesz július 20-án a Balatonhoz közeli Zalakarosi Fürdőben. Ennek keretében 15 órától Josh és Betti szórakoztatja a vendégeket.