Az év vége közeledtével cikksorozatban mutatjuk be, hogy a termálfürdős településeken lévő szállodák milyen csomagajánlatokkal készülnek a karácsonyi-szilveszteri időszakra. Ma egy mórahalmi szállodán a sor.

Közel van a déli határvidékhez Mórahalom, az év végi ünnepek alatt mégis hazai vendégekkel telik meg a termálfürdő szomszédságában lévő Colosseum Hotel. Szó szerint, ugyanis szilveszterre már minden szobájukat elkelt.

A saját wellness-részleggel is rendelkező négycsillagos Colosseum Hotelbe az ünnepi időszakban érkező vendégeket ajándék várja a szobájukban. Szentestén tradicionális vacsorát szolgálnak fel és szabadtéri összejövetelt szerveznek a vendégeknek, ahol forralt borral és sült gesztenyével teszik igazán hangulatossá a karácsonyt. A szállodában szilveszterkor Kaszányi Roland bűvész fog fellépni, de lehet majd sorselemzővel is jósoltatni. Szilveszter este gálavacsora és Ihos József, azaz Kató néni fellépése szórakoztatja a vendégeket. A vacsorát követően pedig zenés-táncos mulatsággal búcsúztathatják az évet a vendégek.

Colosseum Hotel: ünnepekkor a belföldi vendégek dominálnak

A Colosseum Hotel üzemeltetőjétől megtudtuk, hogy a tavalyi szilveszter telt házas volt és idén a vendégek már most lefoglaltak az év utolsó napjaira minden szobát. Tavaly karácsonykor a hotel 40-50 százalékos foglaltsággal működött, idén viszont már december elején 70 százalékos telítettségnél járnak.
A szállodában az ünnepek alatt a vendégek 98-99 százaléka magyar. Ebben szerepet játszik, hogy ugyan Mórahalomhoz közel van a szerb határ, viszont ott nem most ünneplik a karácsonyt. Szilveszterre sok érdeklődő volt Romániából is, azonban túl későn jelentkeztek, mert arra az időszakra már nincs szabad szobájuk.

A szállodáról bővebb információkat talál a honlapjukon.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).