Néhány termálfürdőben nyári napközis gyerektáborokat is szerveznek. Ezek mindegyikét szakképzett oktatók, animátorok vezetik. Szintén közös pont, hogy úszásoktatás, strandolás, játékok és kézműves foglalkozások is a programok részét képezik, valamint az gyerekek étkezését is biztosítják.

Gyulai Várfürdő: június 23-tól július végéig heti 5 napos turnusokban szervezik a napközis tábort. A foglalkozások egész nap, 7:45-től 16:30-ig tartanak. Azoknak a gyerekeknek, akik még nem tudnak úszni, délelőttönként tartanak úszásoktatást. Délutánonként pedig különféle játékos foglalkozásokat szerveznek. Az 5 napos napközi díja heti 16 ezer forint gyerekenként, ami az étkezést és a fürdőbelépőt is magában foglalja.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő: a nyári táborok terén ez a fürdő nyújtja a legszélesebb kínálatot. A Kalóztábort a 6-10 éveseknek, a Gézengúz tábort a 8-12 éveseknek szánják. Emellett úszótábort is szerveznek, külön az 5-7 éves és a 7 év feletti korosztálynak. Sőt, egyedül Sárváron találtunk egy olyan tábort, ami nem csak napközis ellátást takar, hanem egész hetes tartózkodást foglal magában, ezt Story Camp néven hirdetik. Mindegyik programra érvényes, hogy a gyerekek nem csak a termálfürdő, hanem a kalandpark szolgáltatásait is igénybe vehetik, a sátortábor esetében pedig kirándulni is mennek.

A Kalóztábor, a Gézengúz és az úszótábor 7:45-től 16:30-ig tart, munkanapokon. Ezeknek a heti díja gyerekenként 16 900 és 18 900 forint között mozog. A „bentlakásos”, 7 napos sátortábor díja 29 900 forint. A sárvári táborok kedveltségét jól mutatja, hogy néhány heti turnusra már be is teltek a férőhelyek.

Ceglédi Termálfürdő: a napközis táborokat 6-14 éveseknek hirdetik, ezek július és augusztus elején indítják és 5-5 napot foglalnak magukban, a foglalkozások 8 órától 16:30-ig tartanak. A termálfürdős napközi díja 18 500 forint fejenként.