• Már javában zajlanak a 400 millió forintba kerülő felújítási munkálatok a Mórahalmi Termálfürdőben.

  • Két akciót is hirdetett a fürdő a nyár végére.

Helyzetjelentést közölt a Délmagyar.hu a Mórahalmi Termálfürdőben folyó bővítési munkálatokról. Jelenleg ugyanis már szerkezetkész állapotban van az új bejárat, még az elektromos és a gépészeti munkák vannak hátra.

A mórahalmi fürdő főbejárata nem túl régi, hiszen 2004-ben épült, azonban a korábban kalkuláltnál nagyobb lett a vendégforgalmuk – éves szinten 450-500 ezren keresik fel a fürdőt. Ezért egy 400 millió forintba kerülő beruházással növelik a pénztárak számát, több öltöző lesz és energetikai korszerűsítést is megvalósítanak. Összességében 450 négyzetméterrel fog bővülni a termálfürdő bejárati része.

A vendégek négy hónap múlva használhatják először az új épületet, ugyanis várhatóan karácsonykor, egészen pontosan december 23-án fogják átadni a fürdőzők kényelmét szolgáló beruházást.

Mórahalom termálfürdőAddig is, amíg elkészül az új bejárat, egy nyár végi látogatásra érdemes lehet útba ejteni a fürdőt. Augusztus 21. és 31. között ugyanis nyárbúcsúztató akció érvényes a termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy az általános, vagy a középiskola első osztályát most szeptemberben kezdő gyerekek ingyen léphetnek be a fürdőbe (14 év alattiak csak felnőtt kísérővel látogathatják a létesítményt).

Egy másik akció kezdődik majd augusztus 28-án, ami szeptember 3-ig tart. Ez a „mórahalmi strandhét” nevet viseli. A helyi lakosok által igényelhető mórahalmi kedvezménykártya birtokosai egész héten ingyen léphetnek be a fürdőbe. Ráadásul az említett héten ingyenes szaunaszeánszokat, aqua zumbát is tartanak, valamint a 20 perces masszázsok árából 50 százalékos kedvezményt adnak.