Összegyűjtöttük, hogy a termálfürdők milyen programokkal készülnek május első napjára, illetve az utána következő hosszú hétvégére.

Nagykátai strandfürdőHarkány: kezdjük a legfontosabbal. Elmarad ugyanis a fürdőbe tervezett majális! Nem lesz tehát Dér Heni koncert és Duci Szépségverseny sem. A programok elmaradását technikai okokkal indokolta a gyógyfürdő.

Aquaworld Budapest: a hosszú hétvége mind a négy napján lesznek programok. Vízi aerobic, gyerekprogramok, játékos vízi vetélkedők szórakoztatják majd a fürdővendégeket.

Hajdúszoboszló: általában május elsején nyit a strandfürdő, s ez idén sem lesz másként. Ebből az alkalomból este 6 órától Hungarosparty Strandnyitó bulit tartanak a hajószínpadon. A buliban az X-Faktor egykori szereplői lépnek fel, az estet pedig tűzijátékkal zárják. A hosszú hétvégén déltől minden nap megnyitják az Aquaparkot is, ahol kedvükre csúszdázhatnak majd a vendégek.

Hévíz: május elsején a Dísz téren Deep Forest koncert lesz. A belépés díjtalan! A hosszú hétvégén retró amatőr teniszversenyt tartanak a Kiserdei Tenisztelepen.

Igal: május 3-án fellép Weisz Viktor, valamint éjszakai fürdőzés lesz egészen este tíz óráig! Szintén ezen a napon szaunaszeánszokat is tartanak a fürdőben.

Lenti: május első napján megnyitják a nyári bejáratot és a külső fürdőrészt (a csúszdás élménymedencét még nem). Lesz majális is, de nem a fürdőben, hanem a város rendezvényterén.

Lenti TermálfürdőMartfű: május 3-án éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a termálfürdő vendégei. Este 10-től filmvetítés (A Bourne Rejtély) is lesz.

Mezőkövesd: majálist tartanak elsején a Zsóry Fürdőben. Különféle hagyományőrző műsorok lesznek 10-től 14 óráig. Ezen felül lesz aquazumba, gyerekprogramok. Délután 3 óra után fellép Kasza Tibi, majd Szandi. Pénteken és szombaton is lesznek rendezvények, mindkét nap tartanak zumbát, Katus Attila pedig életmódtanácsokat ad az érdeklődőknek.

Sárvár: május 2-án éjszakai fürdőzést tartanak, ahol Szikora Róbert jelenti majd az est fénypontját. A fürdő ebből az alkalomból éjjel 2-ig lesz nyitva.

Zalakaros: a legfontosabb május elsejei esemény, hogy kinyit a létesítményhez tartozó hatalmas strandfürdő. Május másodikán pedig éjszakai fürdőzést tartanak. Ahol Dukai Regina és Dér Heni lesznek a sztárvendégek.

Zalakarosi Gyógyfürdő