• Az idei kétmilliomodik fürdőszolgáltatását ünnepelte a Hungarospa.

  • Az Aqua-Palace élményfürdőnek év végéig várhatóan 300 ezer vendége lesz.

  • Tavalyhoz képest nőtt az élményfürdő vendégszáma.

Pénteken köszöntötték a Hungarospa fürdőkomplexum idei kétmilliomodik vendégét – olvasható a fürdő honlapján. Az élményfürdő részleg aulájában Czeglédi Gyula vezérigazgató köszöntötte az 5 fős Cséke családot. A nyereményük az volt, hogy egész nap ingyen fürdőzhettek az Aqua-Palace élményfürdőben, továbbá a Hungarospához tartozó szállodában eltölthetnek egy wellness hétvégét is.

Hungarospa 2 millió“Számításaink azt jósolják, hogy év végéig 300 ezres vendégszámmal büszkélkedhetünk az élményfürdőben. Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően idén az Aquapark vendégforgalma közel 20 százalékos növekedést eredményezett” – nyilatkozta Czeglédi Gyula a kétmilliomodik fürdőszolgáltatást igénybe vevők köszöntése kapcsán.

A Hungarospa első embere beszélt arról is, hogy  a gyógyászati szolgáltatások kihasználtsága és a fürdőbelépők eladása hasonlóan alakul a tavalyi évihez. Az Aqua-Palace élményfürdő vendégforgalma viszont – 2013 hasonló időszakához képest – 10 százalékkal növekedett.

AquaPalace Hajdúszoboszló

Az Aqua-Palace élményfürdő.

(Az Aqua-Palace-ba készülődőknek fontos információ, hogy november 17. és 21. között zárva tart az élményfürdő. November 21-én, péntek déltől viszont már újra látogatható lesz).