• Jelenleg téli üzemszünet van a Tóalmáson működő Szent András Gyógyvizes Strandfürdőben, ennek ellenére két napra kinyitnak ezen a héten.

  • Továbbra is rendkívül kedvező jegyárakkal várják a fürdőzőket.

Tóalmás község Budapesttől 55 kilométerre, Pest megye keleti határának közelében található. A település termálfürdőjének történetében fontos mérföldkőnek számított az idei esztendő, ugyanis egy fürdőfejlesztésnek köszönhetően megteremtették az egész éves nyitvatartás lehetőségét.

A Szent András Gyógyvizes Strandfürdőben továbbra is kizárólag szabadtéri medencék működnek, viszont jövőre gyógyászati kezelésekkel és szaunával fog bővülni a kínálatuk. December közepe és január közepe között téli üzemszünetet tartanak, azonban ennek ellenére ezen a héten két napra megnyitják a termálstrandot.

December 29-én, pénteken 8 és 16 óra között, valamint december 30-án, szombaton 14 és 20 óra között lesz nyitva a minősített gyógyvízzel rendelkező fürdő. Most úgy tűnik, hogy az időjárás is kegyes lesz a látogatókhoz, hiszen 9-10 Celsius-fok várható és esni sem fog, de fűtött öltöző is a vendégek rendelkezésére áll.

A gyógyvizes strand jegyárai továbbra is nagyon kedvezőek. Ez azt jelenti, hogy egy felnőtt belépő 2000 forintba, a gyermek és nyugdíjas jegy pedig mindössze 1000 forintba kerül.

Tóalmási Termálfürdő strandmedence

Itt olvashat arról, hogy milyen jegyárakat kínál a Tisza Szálló újranyitott termálfürdője.