• Meglehetően hangulatos látványt nyújt a magasból nézve a fürdő.

  • A belépők árából jelentős kedvezményt kínálnak a nyugdíjasoknak, gyerekeknek, diákoknak és a helyi lakosoknak.

A napokban a Leányfalu Tv két drónvideót tett közzé a település termálfürdőjéről. A létesítmény láthatóan már készen áll a nyári főszezonra, csak a jó idő várat még magára…

Ahogy a légi felvételeken is látszik, Leányfalu fürdőjében összesen hat medence található. Ebből négy egész évben üzemel, ezek közé tartozik az élménymedence, a gyógyvizes medence, az 50 méteres úszómedence, valamint a tanmedence. A nyári szezonban mindez kiegészül a strandmedencével és a gyerekmedencével.

Az 1972 óta működő termálfürdőben 53,4 Celsius-fokosan feltörő víz egyébként gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. A termálvíz a kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos-szulfátos vizek csoportjába sorolható.

A fürdő kifejezetten jó ár-érték arányú belépőjegyeket kínál. A felnőtt napijegy 1850 forintba kerül, de számos kedvezmény is elérhető. Ezek közé tartozik, hogy a nyugdíjasok 1100 forintért válthatnak belépőt, a gyerekjegy (4-14 éves korig) 1000 forintba kerül, a diákjegy 1300 forint, a helyi lakosoknak pedig 1000 forint a belépő.

Kétféle videó készült a termálfürdőről. Az egyiket itt nézheti meg:


A másikat pedig itt: