• A kénes gyógyvíz kitűnő hatású a fizikai és a szellemi fáradtság esetén, már csak ezért is érdemes lehet beiktatni egy év végi harkányi látogatást.

  • Ráadásul többféle kedvezményt is kínál a gyógyfürdő.

Az évből még hátralevő másfél hétben igazán érdemes lehet ellátogatni a Harkányba, illetve az ottani gyógyfürdőbe, akár gyógyulni, akár csak kikapcsolódni szeretnénk. Utóbbit azért említjük, mert a harkányi gyógyvíz legismertebb összetevőjének, a kénnek, nem csak a különféle betegségek esetén van kedvező hatása.

A vizsgálatok szerint ugyanis a kénes vízpára élénkíti a légzést, s a bőrön át felszívódva vérnyomáscsökkentő hatással bír. Ezáltal az egészséges emberek számára is segít leküzdeni a szellemi és a fizikai fáradtságot. A harkányi gyógyvízben lévő kén ráadásul rendkívül gyorsan és hatékonyan tud hasznosulni a szervezetben.

Fontos gyakorlati tudnivaló, hogy az év végi időszakban egy napra sem zár be a fürdő, azaz karácsonykor és szilveszterkor is nyitva lesznek. A megszokott téli nyitvatartásban (9:00 és 18:00 között) viszont lesz némi változás.

December 24-én már 14 órakor bezár a fürdő, s karácsony első napján, 25-én 14 órakor nyitnak és 18 órakor zárnak. December 26-án viszont már meghosszabbított nyitvatartási idővel – 9 és 20 óra között – várják a vendégeket. Szintén 20 óráig lesznek nyitva december 30-án, azaz pénteken. Szilveszter napján 9-től 14 óráig várják a vendégeket, január elsején pedig 14 és 20 óra között lesznek nyitva.

Harkány gyógyvízA következő hetekben a lent látható medencék várják a vendégeket, azaz a 10/A medence kivételével mindegyik nyitva lesz. Beleértve a 36-38 Celsius-fokos, a 34-36 Celsius fokos, a nyitott és a fedett medencéket is.

Harkányi medencék télA szaunázás kedvelőinek jó hír, hogy jövő hétfőtől – december 26-tól – kezdve szilveszter kivételével minden egyes nap, azaz január elsején is tartanak szaunaceremóniákat. Ezek mindegyik nap 16 órakor kezdődnek.

További érv lehet a Harkányi Gyógyfürdő mellett, hogy az év végén is érvényesek a napi akcióik és csomagajánlataik. A napi akciók a következők:

Hétfő – vákuummasszázs – 50 százalékos kedvezménnyel 1200 forint

Kedd – fülgyertya kezelés – 30 százalékos kedvezménnyel 1330 forint

Szerda – talpmasszázs – 30 százalékos kedvezménnyel 2310 forint

Csütörtök – köpöly kezelés – 50 százalékos kedvezménnyel 950 forint

Péntek – hullámmasszázs – 50 százalékos kedvezménnyel 1750 forint

Harkány GyógyfürdőA decemberi csomagajánlatok közül az egyik egész napra érvényes, a másik pedig azoknak lehet jó választás, akik délután látogatnának el a Harkányi Gyógyfürdőbe.

Télforduló csomag: ez egy teljes árú napi belépőjegy mellett talpmasszázst, Holt-tengeri masszázst, vákuummasszázst és egy csipkebogyó teát foglal magában. A csomag ára pedig 11 390 forint helyett 7435 forint.

Jégvarázs csomag: ez délutános napijegyet, hullámmasszázst, illóolajos masszázst és egy csésze citromfű teát is tartalmaz. A csomag 9350 forint helyett most december végéig 5395 forintba kerül.