Nyolc új medencével, szaunával, sószobával bővült a Túrkevei Termálfürdő, ahol számos családbarát szolgáltatást is megvalósítanak.

Ezen a héten csütörtökön adták át a Túrkevei Termálfürdő új, fedett részlegét. A 221 millió forintos beruházás magában foglalta az új épület kialakítását, nyolc új medence, valamint két szauna és egy sószoba építését. Szintén újdonságot jelent, hogy a fürdőt mostantól termálvízzel fűtik.

Ráadásul a fejlesztés nem merül ki az épülettel kapcsolatos munkálatokban, hanem egy marketingstratégiát is tartalmaz. A túrkevei létesítmény ugyanis mostantól családbarát arculatot szeretne kialakítani magáról. Ennek egyik első eleme lesz, hogy hamarosan megkezdődik a kisgyerekek úszásoktatása a fürdőben. Továbbá kialakítanak egy pelenkázó helyiséget, gyereksarkot, illetve több, a családokat megcélzó programjuk is lesz.

A beruházás révén új munkahelyek is létesültek Túrkevén, valamint csökkenhet a fürdő forgalmának szezonalitása. Bár ehhez a település szálláskapacitását sem ártana fejleszteni, hiszen jelenleg kevés szálláshely található Túrkevén.

Túrkeve termálfürdőTúrkeve új termálfürdőTúrkeve Jász-Nagykun-Szolnok megyei kisváros. Az itt található gyógyvíz alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra, idült mozgásszervi problémák megelőzésére és gyógyítására. A baleseti rehabilitációban is alkalmazható, hiszen a jódos gyógyvíz a sérülések, törések gyógyulási folyamatát lényegesen felgyorsítja.

Túrkeve új termálfürdő