Bükfürdőn a Hotel Caramellben karácsonyi forralt boros sétával, szilveszteri gálavacsorával és tűzijátékkal búcsúztatják az évet. A település termálfürdőjében pedig hastánccal köszöntik 2013-at.

Pár nappal ezelőtt írtunk arról, hogy zalakarosi és alsópáhoki hotelek milyen sok programmal várják az év végén hozzájuk érkező vendégeket. Nincs ez másként Bükfürdőn sem. A négycsillagos Hotel Caramellben mind karácsonyra, mind szilveszterre egyedi programokkal készülnek. Karácsonykor ünnepi kórus lép fel a szállodában, ahol puncsdélutánt is tartanak, de süteménykülönlegességeket is megkóstolhatnak a vendégek. Sőt, a hotel forralt borozással egybekötött karácsonyi sétát is szervez az ünnepet náluk töltő vendégeknek. A szálló „csillagszórós karácsony” nevű csomagja egyébként kettő, vagy három éjszakára foglalható és teljes ellátást tartalmaz. A fentieken felül magában foglal egy grátisz talpmasszázst, valamint a wellness részleg használatát is. A település gyógyfürdőjéhez pedig transzfert biztosít a Hotel Caramell.

Egyre többen töltik szállodában a karácsonyt.

Szilveszterkor a Hotel Caramellben öt fogásos gálavacsorát tartanak, ahol az all inculsive italfogyasztás és élőzene is lesz. Mindezeken felül fellép St. Martin, szilveszteri tombolát szerveznek, az új évet pedig tűzijátékkal és éjféli büfével köszöntik. A karácsonyihoz hasonlóan ez a csomagajánlat is kettő, vagy három éjszakára foglalható és teljes ellátást tartalmaz. (Az csomagajánlatokkal kapcsolatban a hotel honlapján talál bővebb információt).

Mint a szállodától megtudtuk, ők is tapasztalják, hogy évről-évre egyre többen töltik szállodában a karácsonyt. A legtöbb vendég viszont még mindig szilveszterkor érkezik a bükfürdői hotelbe, ahol az ünnepi időszakban általában 50-50 százalékos a magyar és a külföldi vendégek aránya.

Bükfürdői termálfürdő: itt is lesznek ünnepi programok

Az ünnepi időszakban egyébként a Bükfürdői Termálfürdőben is szinte minden nap lesznek programok. December 26-án délután „karácsonyi dallamok” koncertet adnak a fürdő pihenőterében. A két ünnep között fellép bohóc, lesz kézművessarok, hennafestés, szilveszter napján pedig egy tánccsoport szórakoztatja a vendégeket. Január elsején 11 órakor pedig hastánc-show-val indítják az évet.

A december 26 – január 2. közötti időszakban általában napi 2000-2500 vendég keresi fel a fürdőt. Ezen belül a legnépszerűbbnek a két ünnep közötti időszak és a szilveszter számít. A termálfürdőben egyébként még év végig igénybe vehető a létesítmény 50. születésnapjához kapcsolódó akció, aminek keretében az 1962-ben született vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet.

Az ünnepek alatt napi 2000-2500 vendége van a fürdőnek.

Fontos megemlíteni, hogy a termálfürdő 25-én zárva tart, 24-én és szilveszterkor pedig a megszokottnál korábban, 13 órakor, illetve 16 órakor zárnak.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).