Bükfürdőn nem sokat teketóriáztak, már most publikálták az idei programjaikat, egészen jövő év január elsejéig. Ezek közül sorolunk fel néhányat a teljesség igénye nélkül. Március 15-én például éjszakai fürdőzést rendeznek, ahol a zenét B. Tóth László szolgáltatja, de ugyanezen a napon folklórműsor is lesz a termálfürdőben. Húsvétkor gyermekprogramok, mazsorett felvonulás és vízipisztolyozással egybekötött locsolkodás is lesz Bükfürdőn. Május elsején májusfát állítanak a nyári bejárat előtt.

Május utolsó vasárnapján gyermekprogramokkal várják a kisebbeket a bükfürdői játszótéren, ahol fellép a 100 Folk Celsius és lesz ugróvár, bohóc, kézműves foglalkozás is. Június első napján kezdődik a Bükfürdő Rally. Június 19-én is lesz éjszakai fürdőzés, ahol a fellépő Radics Gigi lesz. Három nappal később pedig – egy vakáció-indító program keretében – Oláh Gergely fog fellépni a strandfürdő szabadtéri színpadán.

Bükfürdő gyógyfürdő (fotó)

Július 25-én kezdődnek és három napon át fognak tartani a Gyógy- és Bornapok. Augusztus másodikán pedig a Strandok éjszakája rendezvénysorozat keretében lesz mód éjszakai fürdőzésre, akkor Csobot Adél lép fel. Különböző programok kapcsán az év második felében még a fürdő fellépői között lesz: Korda György és Balázs Klári, Tóth Gabi, Kőhalmi Zoltán és Bödőcs Zoltán humoristák. Sőt, már azt is lehet tudni, hogy december 30-án óévbúcsúztató műsort fog adni Hevesi Tamás. Ahogy pedig az idei, úgy a következő évet is hastánc-show-val nyitja a Bükfürdői Termálfürdő.

A fontosabb programokat természetesen majd előre jelezzük itt a Termál Online-on.