• Emelkedtek a jegyárak, de még így is jó ár-érték arányú a Bonyhádi Termálfürdő.

  • Rengeteg programmal készülnek a nyárra.

Az újabb építésű termálfürdők közé tartozik a bonyhádi, ugyanis 2012-ben nyitották meg a létesítményt. A kizárólag a nyári strandszezon idején működő fürdő tegnap óta látogatható.

A napokban egy összeállításunkban már emlegettük a fürdőt. A nyitás óta tartották a rendkívül kedvező, ezer forint alatti jegyárat (a felnőtt belépők esetén). Sejthető volt, hogy ez nem lesz így örökké és idén már kénytelenek is voltak árat emelni. A Tolnai Népújságnak ezt azzal indokolták, hogy az elmúlt években számos fejlesztést valósítottak meg és idén is történt egy beruházás: fedett büférészt alakítottak ki.

Az elmúlt években a termálfürdő egyik erősségét jelentették a nyári rendezvények, s ez idén sem lesz másként. Gyakorlatilag a nyár minden hetére jut valamilyen program a családi naptól kezdve, az éjszakai fürdőzésen át a strandröplabda kupáig. A nyári vizes világbajnokság idejére pedig kivetítővel és italakciókkal készülnek.

Bonyhádi termálfürdőA jegyárakra visszatérve: a drágulás ellenére is a kedvező ár-érték arányú termálfürdők közé tartozik a bonyhádi. A felnőtt belépő 1490 forintba, a nyugdíjas- és a diák jegy 1200 forintba kerül. Délután 15 órától kezdődően pedig ugyanezek már 1200, illetve 900 forintért megvásárolhatók.