• A tető kijavítása mellett egyéb fejlesztéseket is megvalósítottak a hajdúböszörményi fürdőben.

  • Felújították a szaunát és új pihenőteret alakítottak ki.

December 27-e óta újra látogatható a hajdúböszörményi Bocskai Termálfürdő fedett részlege. A zárva tartást a fürdő tetőszerkezetének a felújítása indokolta. Ahogy a cikk végén található – a Hajdúböszörményi TV által készített – videóból kiderül: sokáig azt hitték, hogy a medencéből kiáramló pára csapódik le a tetőn és azért csöpög víz a fürdőzőkre. Idén nyáron azonban megállapították, hogy beázik a tető, holott még nincs tízéves az épület. Az önkormányzat még tárgyal a kivitelezővel arról, hogy ez mennyiben számít garanciális javításnak, mindenesetre a tetők felújították.

A munkálatokkal párhuzamosan néhány kisebb fejlesztést is megvalósítottak a termálfürdőben. Pócsi Imre fürdővezető elmondta, hogy teljesen felújították a szaunát, a gőzkabint, a régi gyermekmedence helyén pedig egy pihenőhelyet alakítottak ki. Mindezek mellett a fürdőben elhelyeztek egy infraszaunát is.

Bocskai TermálfürdőA bocskai fürdő nyitvatartási ideje változatlan, azaz 6-tól 8-ig lehetőség van reggeli úszásra, 9 órától pedig a gyógyfürdő is a vendégek rendelkezésére áll.

A Bocskai Termálfürdőről szóló videót itt tekintheti meg: