Visszakerült korábbi tulajdonosához a hévízi Lotus Therme Hotel. Egyelőre nem tudni, hogy ez miként érinti a szálloda működését.

Az eredetileg a Rogner Hotel & Spa Lotus Therme nevet viselő szállodát az osztrák tulajdonosa három évvel ezelőtt értékesítette a magyar kézben lévő DARE-Taverna csoportnak.  Az akvizíciót a CIB Bank finanszírozta, ám egy évvel később fizetési nehézségei támadtak a DARE-Tavernának, így a bankra szállt a hotel tulajdonjoga.

A hoppon maradt tulajdonos, a Lotus Therme Hotel & Spa Kft. viszont bíróságon támadta meg a bank lépését. A fővárosi ítélőtábla jogerős döntésében a bankkal szemben igazat adott a cégnek, amely visszakapja a szálló tulajdonjogát. A Kft. vezetője a bíróság döntése után úgy nyilatkozott, hogy sem tőke-, sem kamattartozásuk nem volt, a CIB Bank pedig elzárkózott mindenféle kompromisszumtól és 2010-ben biztonsági emberek bevetésével vette át a hotel feletti irányítást.

Jelen pillanatban nem tudni semmit arról, hogy a bírósági ítélet és a szálloda tulajdonjogának megváltozása milyen hatással lesz a Lotus Therme napi működésére.