A korábban Thermal Hotel Pelikán (még régebben Sport Hotel) nevet viselő sárvári szálloda Harmónia Termál Hotel néven nyílt újra. Nem pusztán átnevezésről van szó, ugyanis egy 133 milliós uniós pályázati forrás révén megvalósult – összességében több mint 300 millió forint értékű – beruházásnak köszönhetően fél év alatt jelentősen megújult a hotel.

Az 1991-ben még Sport Hotel néven megnyitott, a Sárvári Termálfürdő szomszédságában található szállodában mostantól wellness részleggel is várják a vendégeket, ami szaunát, gőzkabint, élményzuhanyt, masszázsmedencét és sószobát foglal magában. Bővültek a háromcsillagos szálláshely gyermekbarát szolgáltatásai is, ugyanis a felújítás keretében átadtak egy játszószobát és játszóteret is, valamint a hotel kertje és parkolója is megújult. A létesítmény 80 fős konferenciatermében pedig mostantól rendezvények is tarthatók.

Szintén Sárvárt érintő hír, hogy a település termálfürdőjében február 15-én, pénteken éjszakai fáklyafényes fürdőzést tartanak. Az este folyamán gitárzenekar szórakoztatja a Valentin napi vendégeket és a szaunarészlegben is különleges szaunaszeánszokat tartanak ebből az alkalomból. Az este 8-kor kezdődő és éjjel 2-ig tartó éjszakai fürdőzésre 1500 forintért válthatók jegyek. Akiknek pedig van aznapra napi belépőjük a fürdőbe, 500 forintért válthatnak kiegészítő jegyet.