Ide kattintva további képeket talál az Andrea Villáról!

Apartmanházunk a világhírű termál város, Hévíz egyik legszebb utcájában, a zöldövezetben a központhoz közel található. Az egyedülálló Hévízi Tófürdő és a városközpont 850 méterre, a kedvelt Egregyi Borhegy 10 perc séta közelségben van. A családias környezet és a színvonalas szolgáltatásaink gondoskodnak arról, hogy Ön nyugodt körülmények között pihenjen. Ha Hévíz szállás akkor Andrea Villa.

A hévízi apartmanok mindegyike kivétel nélkül igényesen felszerelt, ízlésesen berendezett, terasszal kiegészített, gazdagon felszerelt amerikai stílusú konyhával ellátott Hévíz szállás. Az apartmanok ízléses kialakításuknál, valamint minden igényt kielégítő felszereltségüknél fogva teszik még kényelmesebbé a Hévízen eltöltött pihenést.

A környék bővelkedik kulturális, és változatos kirándulóhelyekkel. Széleskörű, naprakész információkat adunk, segítséget nyújtunk, hogy minél élménydúsabb legyen az Ön pihenése.

Házunk a Hévízi Szobakiadók Szövetségének tagja, így számos kedvezményben részesülhet a városban. Hévízi szállásunk kulcstartója átlagban 5 – 20 százalékos megtakarítást eredményez Önnek tófürdőbelépőnél, gyógykezeléseknél Szent András Gyógyfürdőkórházban, a Hotel Heliosban, a NaturMed Hotel Carbonában,  Hotel Aquamarinban, több étteremben, kávézóban, borozóban, különböző üzletekben és szolgáltatóknál.

Szívesen szolgálunk bővebb információval, várjuk ajánlatkérését és reméljük, hogy Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!

Itt találja a szálláshely aktuális árait, itt pedig az akcióit. (Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely!)

Járja be virtuálisan az Andrea Villát! Kattintson ide!

A szálláshely elérhetősége:

8380 Hévíz, Attila út 65.

Telefon és fax: 06-83-341-877

Mobil: 06-30-328-6062

E-mail: villa.andi@gmail.com

Skype: andi-andi73

Üzemeltető: Torsáné Világos Andrea

Ide kattintva az Andrea Villa weboldalán közvetlenül is lefoglalhatja a szállását!

Nézzen körül a környéken: