• A héten Bödőcs Tibor és Badár Sándor is önálló estet ad egy-egy üdülőhelyen.
  • Debrecenben szűrőprogramokat tartanak a termálfürdőben.
  • Sárváron félmaraton is lesz.

Budapest – Aquaworld: az élményfürdőben folytatódik a tematikus hétvégék sorozata. Ezen a szombaton (március 28.) és vasárnap (március 29.) is változatos programokkal készülnek: vízi aerobikkal, matracversennyel, gyerekfoglalkozásokkal, mini discóval, csúszda versennyel.

Debrecen: már hagyományos módon minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Március 28-án pedig vízi aerobikon is részt lehet venni az élményfürdőben. Mindezeken felül ezen a héten – péntekig – egészséghetet tartanak a termálfürdőben. Ennek keretében különféle szűrőprogramokon és orvosi előadásokon lehet részt venni.

Aquaticum GyógyfürdőHajdúszoboszló: március 25-én “Magyarok Menni Bamako” címmel Badár Sándor tart filmvetítéssel egybekötött önálló estet a hajdúszoboszlói művelődési központban. A programról bővebb információt talál a hajduszoboszlo.hu-n.

Harkány: szombaton és vasárnap ismét szaunafelöntések lesznek a fürdőben. Április 7-ig pedig Knotik Ildikó grafikai kiállítása is megtekinthető a gyógyfürdő előcsarnokában.

Makó: minden kedden más-más masszázst és fürdőkezelést lehet akciós áron kipróbálni a Hagymatikumban. Ma a 30 perces svéd és az aroma masszázs, valamint az 50 perces bőrmegújító masszázs érhető el 50 százalékos kedvezménnyel. A fürdőbe látogatóknak fontos információ lehet, hogy március 23-25. között a barlangmedence karbantartás miatt nem üzemel.

Sárvár: a héten Bödőcs Tibor humorista tart önálló estet a településen, illetve félmaraton is lesz Sárváron. Erről a két programról bővebben itt olvashat.