• Szilveszter este sok helyen tartanak éjszakai fürdőbulit.

  • Ezekre érdemes előre helyet foglalni, mert van már olyan fürdő, ahol telt ház lesz az év utolsó napján.

Budapest – Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben a téli tanítási szünet minden egyes napján gyerekprogramokat tartanak – egészen január 3-ig. December 31-e azonban különleges lesz, ugyanis a gyerekek és a felnőttek számára is készülnek rendezvénnyel. Ezek lesznek a gyerekprogramok:

19:00-20:00 – Malac vadászat, Malac farka vetélkedő
20:00-21:00 – Képek lencséből
21:30–22:30 – Szilveszteri Ki-Mit tud?
22:30–23:00 – Pignata vadászat
23:00–23:45 – Pezsgődugós játékok
23:45–00:05 – Szülők megkeresése, Himnusz
00:05–01:00 – Újévi Mini Disco és Trombita verseny

Amíg a gyerekek szétbulizzák magukat, addig a felnőtt kísérőik szilveszteri aqua partyval köszönthetik 2016-ot. A 20:30-tól éjjel 3-ig tartó rendezvényen élőzene, tűz show, légi akrobatika, lézershow, szaunaszeánszok és éjféli büfévacsora várja a vendégeket. A szilveszteri bulira online elővételben vásárolhatók belépőjegyek, ennek a módjáról a fürdő honlapján tájékozódhat.

Bükfürdő: a termálfürdőben december 31-én 11 órakor kezdődik a „Fergeteges akrobatikus rock & roll” című műsor. Január elsején pedig 13 órától tartják meg az újévi hastánc show-t.

Hajdúszoboszló: aki a Hungarospa szilveszter esti bulijára menne, az már elkésett, ugyanis elővételben minden jegy elkelt. Január elsején és másodikán viszont 20 és 24 óra között szintén lesznek esti programok az Aqua-Palace élményfürdőben – habshow-val és szaunaszeánszokkal.

szilveszter termálfürdőHévíz: a népszerű üdülőhelyen a Nagyparkolóban búcsúztatják a 2015-ös évet. 21 órakor fellép a Rocket Rollers zenekar, 22 órakor koncert lesz az Abrakazabra zenekarral, Keresztes Ildikóval és Tóth Verával. Éjfélkor lézershow-t tartanak, majd retró disco veszi kezdetét.

Igal: szilveszteri medencepartyval zárják az évet a termálfürdőben, ami 9-től 15 óráig tart. A medencében ázó vendégeket DJ Ábel, Weisz Viktor és Tajtiboy szórakoztatja.

Makó: a Hagymatikumban is lesz szilveszteri medencés party. A 18 óra és hajnali 4 közötti program csak előre megváltott jeggyel látogatható.

Sárvár: két helyszínen lesznek szilveszteri programok a termálfürdőn belül. A gyógyfürdő/élményfürdő részlegben disco, tánc-show és az Irigy hónaljmirigy fellépése várható. A családi wellness részlegben pedig habparty lesz. Mindkét részleg hajnali 4-ig tart nyitva. A felnőtt belépőjegy 8900 forintba, a gyerek belépő 4000 forintba kerül. A jegyek online is megrendelhetők a fürdő honlapján.

Siklós: szilveszteri party lesz a Thermal Spa Siklósban is. A program 20 órától egészen hajnali 4-ig tart. A sztárvendég Tolvai Renáta lesz, az este folyamán tűzzsonglőrök és DJ szórakoztatja a vendégeket, de az éjféli pezsgőzés és a vacsora sem marad el. További részleteket a fürdő honlapján lehet találni.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő előszilveszteri műsorral készül december 30-án. Az éjfélig nyitva tartó fürdőben retró discóval, ital akcióval, szaunaprogramokkal várják a vendégeket. A mikulás sapkában érkezők pedig ajándék pezsgő kupont kapnak.

Zalakaros: már szinte hagyományos módon szilveszteri fürdőpartyval készül december utolsó napjára a termálfürdő. Az este folyamán sztárvendégek és éjféli tűzijáték szórakoztatják a vendégeket. Sok más fürdőhöz hasonlóan itt is lehetőség van elővételben megváltani a jegyeket.