Ide kerülhet a szálláshely szöveges bemutatása. Terjedelmi korlát nincs, de nyilván nem érdemes “túlírni”, hiszen jobb, ha könnyen áttekinthető. Érdemes lehet megemlíteni a fürdőtől való távolságot, a közelben lévő egyéb sportolási, kikapcsolódási lehetőségeket, az apartmanok felszereltségét, a férőhelyek számát, a kábeltévé, a wifi meglétét és így tovább…

A fenti fotók terén sincs korlátozás, tehát akár több képet is feltölthetünk a szálláshelyről.

Megjelenhetnek a szálláshely árai, akár táblázatos formában is. Amennyiben ezekben – vagy bármi másban – változás történik, akkor csak küldjék el az email címünkre és 24 órán belül (de lehetőség szerint perceken belül) átvezetjük a módosításokat.

1 éjszaka foglalása esetén 2 vagy több éjszaka foglalása esetén
Stúdió apartman 4500 forint /fő/éj 4200 forint / fő / éj
Kétszobás apartman 5500 forint / fő / éj 5200 forint / fő / éj

 

Szerepelhet a szálláshely címe és minden elérhetősége.

Tipp: érdemes lehet megemlíteni, hogy közvetlenül foglaljanak szállást, mert az a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. (S nyilván így megspórolható a különféle szállásportálok által kért jutalék is).

Cím: 8380, Hévíz, Fikciós utca 5.

Telefon: +36/83-9-444-444

Email: info@hevizi-minta-apartmanhaz.hu

A szálláshely weboldalán további részleteket olvashat az apartmanról: hevizi-minta-apartmanhaz.hu

Amennyiben van YouTube videójuk az apartmanról, akár azt is beilleszthetjük erre az oldalra.

További lehetőség: csaknem egész Hévízt feltérképezte a Google autója, így a szállás utcaképe is beilleszthető. Ennek révén az érdeklődők egyből “körbe is nézhetnek” a városban. Szerintünk ezzel a lehetőséggel érdemes élni.