A futball eb-re időzítve „Most aztán berúgjuk a nyarat” néven akciós csomagajánlattal állt elő a tapolcai Hunguest Hotel Pelion. Az öt éjszakás csomagajánlatban a férfiaknak ingyen jár tíz korsó sör, a hölgyek pedig háromféle grátisz wellness szolgáltatás közül választhatnak. Antialkoholisták, illetve a detoxikálóból frissen szabadult vendégek a sör helyett alkoholmentes italt is kérhetnek (két deci gyümölcslét, szénsavas üdítőt, vagy három deci ásványvizet).

A speciális ajánlat kétágyas szoba választása esetén 69 ezer forintba kerül fejenként. Az ár a büféreggelit, büfévacsorát, valamint a szálló „Wellness szigetének” használatát foglalja magában. (A Hotel Pelion termálmedencékkel is rendelkezik, amelyeket a szálló területén lévő kútból látnak el magas ásványi anyag tartalmú vízzel).

Az akció június 8-tól egy hónapon keresztül vehető igénybe.  A sörös ajánlat további részleteiről a szálloda honlapján olvashatnak.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).