(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Péntektől, azaz február elsejétől kedvezményes áron váltható belépőjegy a Lenti Termálfürdőbe. A napijegy 1290 forintba kerül, ami az úszó-, gyógy-, gyermek- és tanmedencékbe, valamint a pihenőtérbe biztosít belépési lehetőséget. Gyerekeknek 14 éves korig a belépés ingyenes. Ez jelentős kedvezménynek számít, hiszen egy felnőtt belépő az akción kívül 2000 forintba kerül, a 3-14 éves gyerekek pedig 1500 forintért léphetnek be a fürdőbe. Lentiben most extra fürdőbelépő is váltható 2490 forintért, ami a medencéken felül a szauna világ használatát is magában foglalja.

Mindezeken kívül egyéb akciók is várják a vendégeket a Zala megyében található városban. A fürdő területén lévő Fregatt étteremben háromfogásos menüvacsora mostantól 990 forintért kapható. A létesítmény Szépségfarm nevet viselő részlegében pedig kedvezményes áru test- és talpmasszázs vehető igénybe.

Az akciók visszavonásig érvényesek, bár abból ítélve, hogy „februári akciós hetek” név alatt futnak, valószínűleg a hó végéig fognak tartani.