Kedvezményes csomagajánlatokat állított össze  a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont mellett található apartmanpark. A balneo plusz csomag 14 éjszakás tartózkodást foglal magában. A szállásdíj tartalmazza a gyógyfürdőbe történő korlátlan számú belépést, napi négy gyógyászati kezelést, továbbá a szauna és a zárt parkoló használatát.

A csomagajánlat az eredeti, fejenként 161 ezer forintba kerülő ár helyett 82 490 ezer forintért vehető igénybe. Ez nem tartalmazza a napi 380 forintos üdülőhelyi díjat, valamint az étkezést sem. Félpanziós ellátás 49 ezer forint/fő áron érhető el. A fentiek akár egy fő foglalása esetén is érvényesek.

A Cegléd Apartmanpark az elfekvő üdülési csekk-készletek kisöprésére is akciót hirdetett. Szeptember végéig hétfői, vagy keddi érkezéssel kétnapos üdüléseket kínálnak a termálfürdő melletti szállsáhelyen. Az olcsóbb verzió 13 780 forintba kerül fejenként (minimum két fő foglalása esetén). Ez a szállásdíj mellett ingyen belépőt kínál a gyógyfürdőbe és az Aqua Centrum csúszdaparkba, valamint korlátlan szaunahasználatot tartalmaz.

A drágábbik, 24 990 forintos üdülési csekkes csomag ezen felül a minigolf pálya használatát, egy 30 perces aromamasszázst és félpanziós ellátást foglal magában.

Az ajánlatokról bővebb információ található a Ceglédi Gyógyfürdő honlapján.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).