Ezen a hétvégén, azaz szeptember 14-16. között tizedik alkalommal rendezik meg Hajdúszoboszlón a Bioétel- és Borfesztivált. A rendezvényen bioalapanyagokból helyben készített legkülönfélébb ételeket kínálnak, de lesznek a bioételeket, valamint magát az életformát népszerűsítő előadások is. A bioennivalókon és italokon kívül pedig hazai pincészetek is képviseltetik magukat boraikkal a három napos eseményen.

A Bioétel- és Borfesztiválon egész nap programokkal is várják a vendégeket. A rendezvényt egy felvonulással nyitják meg, s koncertek is lesznek. A gyerekek számára külön elfoglaltságokkal is készülnek a szervezők: ugrálóvárral, arcfestéssel, kézműves és kreatív foglalkozásokkal. A fesztivál területén ingyenes wifi-szolgáltatás működik, valamint különféle természetgyógyászati kezelések is kipróbálhatók.

Az ingyenes rendezvény helyszíne a Szent István Park lesz. A fesztivál alkalmából több szálláshely is speciális ajánlatokkal várja a Hajdúszoboszlóra érkezőket, ezekről bővebben itt olvashat

A hajdúszoboszlói Hungarospa termálfürdőről pedig ide kattintva szerezhet bővebb információt.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).