(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Kedvezményes belépőjegy-ajánlatokkal indítja az évet a Bükfürdői Termálfürdő. Azok, akik OEP-támogatással vesznek igénybe valamilyen gyógykezelést a létesítményben, hétfőtől csütörtökig féláron válthatnak belépőjegyet az élményfürdőbe. Ez azt jelenti, hogy a nyári szezonban 1400, azon kívül 1350 forintért vehetik meg a jegyeket. Legalább 10 darab TB-kezelés vásárlása esetén egy élményfürdőjegyet vásárolhatnak meg féláron. Húsznál kettőre, harmincnál pedig három darab jegyre jár az 50 százalékos kedvezmény.

Szintén Bükfürdőt érintő akció, hogy a kombi belépőjegyet vásárló vendégek a Medical Wellness Centrum egyes szolgáltatásinál igénybe vehető bónt kapnak 1000 forint értékben, amit a következő fürdőlátogatáskor érvényesíthetnek. Az igénybe vehető szolgáltatások körébe különféle masszázsok és állapotfelmérés is tartozik. Ezt a kedvezményt is hétfőtől csütörtökig használhatják fel a gyógyfürdő vendégei. A TB-akcióhoz képest rövidebb az akciós időszak, hiszen csak január utolsó napjáig él az ajánlat. A kedvezményről további részleteket talál ezen a linken.