• Számos betegség esetén kedvező hatású lehet a Mátraderecskén elérhető mofettás kezelés; olcsó fürdőbelépők nyugdíjasoknak Budapest környékén; alföldi és dunántúli fürdős kedvezmények, újra látogatható dunántúli termálfürdő.

  • Itt a heti fürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

Évente közel 40 ezer kezelést végeznek a mátraderecskei Mofetta Szén-dioxid Gyógygázfürdőben. Milyen betegségeknél lehet kedvező hatása? Elérhetők-e a kezelések a társadalombiztosítás támogatásával? Itt olvashat erről bővebben.

A Budapest környéki gyógyvizes fürdők egész kedvező jegyárakkal várják a nyugdíjas vendégeket. Akad olyan fürdő, ahol egy nyugdíjas napijegy csak 1000 forintba kerül. Ráadásul ez nem valamiféle akció része, hanem a normál nyugdíjas jegyár…

Így ősszel azért már egész sok fürdős akció és kedvezmény is elérhető. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben egy nagyon jó gyógyászati csomagajánlattal várják a betegeket. Érdemes megnézni az ajánlatuk részleteit, hiszen most ajándék élményfürdő belépőt is kaphatunk.

Hajdúszoboszló gyógymedence stand

Októberben (is) megéri Berekfürdő felé venni az irányt. A település gyógyfürdője ugyanis két akciót hirdetett, az egyik a diák és nyugdíjas bérletekre, a másik a teljes árú belépőkre vonatkozik. Itt olvashat erről bővebben.

A püspökladányi Sárrét Kincse Gyógyfürdő alapesetben is a legolcsóbb hazai gyógyvizes fürdők közé tartozik, de ezt most egy akcióval is megfejelték. Az egy hónapig tartó lehetőségről itt talál további részleteket.

Azért a dunántúli gyógyfürdők esetében is elérhetők időnként nagyon jó kedvezmények. Ilyet kínál a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő is. A hét két napján jelentős árengedménnyel várják a fürdőzőket.

Szintén a dunántúli termálfürdőkhöz kapcsolódó hír, hogy szombaton véget ért a karbantartási szünet a Lipóti Termálfürdőben. Itt elolvashatja, hogy az őszi-téli-tavaszi szezonban milyen a nyitvatartásuk, illetve milyen jegyárat kínálnak.

Olvassa el az előző heti termálfürdős hírösszefoglalónkat is.