• Országszerte több termálfürdőben is esti programokkal készülnek az előttünk álló hétvégére.

  • Akad néhány egész jó kedvezmény is.

Berekfürdőn és Püspökladányban is nagyon jó fürdős akciók érhetők el, de ezekről már írtunk bővebben. A berekfürdőiről itt, a püspökladányiról pedig ide kattintva olvashat.

Bogács: zenés éjszakai fürdőzés lesz október 19-én, most szombaton a Bogácsi Gyógyfürdőben. A zenéről DJ-k gondoskodnak a 20:00 és 23:30 közötti fürdőzés idején. Az esti belépő ára 3200 forint.

Bükkszék: új akció érhető el október 17-től december 20-ig. Akik hétköznapokon legalább két alkalommal 4 órás, vagy napi belépőt váltanak a bükkszéki fürdőbe, azok a harmadik fürdőlátogatásuk alkalmával 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak jegyet. Az árengedményes harmadik belépés a 3 órás és a 4 órás belépőjegyekre vonatkozik januárban és februárban, szintén hétköznapokon.

Esztergom: zenés éjszakai fürdőzést rendeznek október 19-én, szombaton az Aquasziget Élményfürdőben. Az esti belépő elővételben 2500 forintba, az esemény napján, a helyszínen 3000 forintba kerül. Szaunaprogramokkal is készül a fürdő, ezeken alkalmanként 1000 forintért vehetnek részt.

Karcag: október 18-án, pénteken éjszakai fürdőzést rendeznek az Akácliget Fürdőben. Az érvényes napijeggyel, vagy bérlettel rendelkezők 22 óráig léphetnek be a fürdőbe, kapuzárás éjfélkor lesz.

Miskolctapolca: szombaton, október 19-én éjszakai fürdőzést tartanak az Ellipsum Élményfürdőben. 19:30 és 23:30 között a relax csarnok beltéri medencéi és egy kültéri medence áll a vendégek rendelkezésére. Az éjszakai belépőjegy ára 4570 forint.

Sárvár: október 19-én tartják a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő következő éjszakai fürdőzését. 18 óra után az éjjel 1 óráig tartó programra 3900 forintért vásárolható belépőjegy, a napijegyes vendégek 1900 forintos kiegészítő jeggyel maradhatnak az éjszakai fürdőzésen is.

Sárvár termálfürdő medencecsarnok

Tiszaújváros: jövő hétre készül két akcióval a Tiszaújvárosi Gyógyfürdő. Október 22-én, kedden mindenkinek, október 24-én, csütörtökön pedig a nyugdíjas vendégeknek biztosítanak 25 százalékos árengedményt a jegyárakból.

Vásárosnamény: habpartys éjszakai fürdőzést tartanak a Szilva Termálfürdőben október 19-én. Az este folyamán a tanmedencében retró disco party is lesz. A 20:30-kor kezdődő és 00:30-ig tartó fürdőzésre 2500 forintba kerül a belépő.

A fürdők gyógyászati akcióiról itt olvashat.