• Mindenféle extra kedvezmény nélkül is a legjobb ár-érték arányú alföldi termálfürdők közé tartozik a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő.

  • De most két egész jó akcióval is előálltak, az egyik a diák és nyugdíjas bérletekre, a másik a teljes árú belépőkre vonatkozik.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Berekfürdő igazi kis oázis az Alföldön. Itt található Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintő termálfürdője, hiszen 1928-ban találtak termálvizet és 1929-ben nyitották meg a fürdőt, azaz lassan már közeleg a nyitás 100. évfordulója is.

A nyolchektáros, szépen parkosított területen fekvő termálfürdő egész évben nyitva tart, október eleje óta pedig már utószezoni jegyárakkal várják a vendégeket. Ez a főszezonhoz képest annyi változást jelentett, hogy a hét minden napján a hétköznapi jegyárak vannak érvényben. Ezen felül most két akciót is hirdettek.

Az egyik kedvezmény a diák és nyugdíjas bérletekre szól és október végéig érvényes. Ebben az időszakban a 10 alkalmas bérletek ára 29 ezer forint helyett 24 ezer forint. Azaz egy fürdőlátogatás 2400 forintba kerül, ami egész jó lehetőség, hiszen amúgy egy diák-nyugdíjas napijegyért 3100 forintot kérnek.

A másik kedvezményük most péntekre (október 18.) és jövő péntekre (október 25.) vonatkozik. Ezen a két napon a teljes árú – 3600 forintba kerülő – belépőjegyeket 3100 forintért kínálják. Így tulajdonképpen a felnőtt belépők is nyugdíjas áron vásárolhatók meg.

Fedett medencetér Berekfürdőn

A berekfürdői gyógyvíz kifejezetten előnyös a mozgásszervi problémák esetén, ezen belül is a térdízületet, a gerincet és a csípőt érintő meszesedéseknél. Idegfájdalmakra is jó hatása van, továbbá egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegségeken is segíthet, de gyorsítja a sérülések utáni rehabilitációt is. A berekfürdői fürdőzésekkor egyaránt érvényesül a jód gyulladáscsökkentő és a bróm nyugtató, stresszoldó hatása is.

További fürdős akciókról ide kattintva olvashat.