• Az egyik helyen sátorfedést kap az úszómedence, a másik fürdőben az ilyenkor szokásos őszi karbantartást ejtik meg.

  • Az utóbbi csak öt napig fog tartani.

A Csepeli Strandfürdő szeptember 16-án állt át a szezonon kívüli nyitvatartásra, illetve jegyárakra. Azóta termálmedence, úszómedence, szauna áll a fürdővendégek rendelkezésére.

Az egész évben nyitva tartó termálstrandon mindig ősszel és tavasszal van egy-egy leállás, amikor felkészítik a fürdőt a téli, illetve a nyári szezonra. A téli szezon esetében ez azt jelenti, hogy sátorfedést kap az úszómedence. Emiatt a Csepeli Strandfürdő október 14-től 30-ig zárva tart.

A Ceglédi Gyógyfürdőben is általában ilyentájt tartanak egy karbantartási szünetet, amikor a fürdő, valamint a kapcsolódó apartmanok sem látogathatók. Erre idén ősszel október 14. és 18. között, azaz hétfőtől péntekig kerül sor. Októbert 19-én, szombaton már újra várják a fürdőzőket.

élménymedence a ceglédi fürdőben

Bár nem fővárosi, illetve Budapest környéki fürdőről van szó, de megemlítjük, hogy a héten a Bogácsi Gyógyfürdőben is karbantartás lesz, de ez nem érinti a teljes fürdőt. A következő öt napban a fedett élményfürdő és a szaunavilág szokásos karbantartását végzik el, szombaton már újra is nyitnak. A kültéri gyógymedencék a fedett élményfürdőben végzett munkák idején is a vendégek rendelkezésére állnak.

Ide kattintva a legmagasabb ásványianyag-tartalmú hazai gyógyvízről olvashat.