• Újranyitották az egyik budapesti termálfürdőt; többféle fürdőgyógyászati kedvezmény is elérhető; a legnépszerűbb fürdőkezelés; olcsó belépőt kínáló alföldi fürdő; a Dél-Alföld legrégebbi gyógyvize.

  • Itt a heti termálfürdős hírösszefoglalónk, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.

A héten újra megnyitotta kapuit a fővárosi Palatinus Gyógy- és Strandfürdő, amit az árvízveszély miatt még szeptember közepén kellett bezárni. A Palatinus strandi részén hamarosan megnyitják a Lumina Parkot is: nemrég kiderült, hogy idén milyen jegyárakkal várja majd az érdeklődőket a különleges fénypark.

Black Sale néven hirdetett – még rövid ideig elérhető – akciót a tiszakécskei Barack Thermal Resort. A szállásokra, valamint a fürdő- és szaunabelépőkre is kedvezményeket kínálnak. Erről részletesen ide kattintva olvashat.

Több gyógyfürdő is egész jó akciókkal állt elő az egészségbiztosító által támogatott fürdőgyógyászati kezelésekre vonatkozóan. Akad olyan termálfürdő, ahol napi 1200 forintból kijön négyféle kezelés. Amúgy azt tudják, hogy melyik a támogatott fürdőkezelések közül a legkedveltebb? Itt elolvashatják.

Az egyik nyugat-dunántúli megyében egész széles a gyógyvizes fürdők választéka. Bár nagy, gyógyvizes üdülőközpontok nincsenek náluk, de így is találhatunk náluk olyan fürdőket, amelyeket érdemes lehet felkeresni.

Az egyik alföldi termálfürdőben elindult a téli szezon. Ez egyrészt azt jelenti, hogy csak a hét utolsó három napján vannak nyitva. Másrészt jóval olcsóbb belépőket kínálnak, mint a nyári szezonban. Konkrétan mindössze 2000 forint a napijegy, de bérlettel még ebből az árból is lehet egy keveset faragni.

A Dél-Alföld régióban összesen 56 darab gyógyvizet tartanak nyilván. Melyik kapta meg közülük legrégebben ezt a címet? Itt elolvashatja.

Gyomaendrőd Liget Gyógyfürdő gyógymedence

Olvassa el az előző heti fürdős hírösszefoglalónkat is.