• Országszerte számos fürdő esti programokkal készül a hétvégére.

  • Néhány termálfürdőben pedig napközbeni rendezvényekkel, egészségnappal is várják a vendégeket.

Több dunántúli gyógyfürdő is egész jó ajánlatokat kínál a nyugdíjas korosztálynak. Ezekről ide kattintva olvashat bővebben.

Balmazújváros: éjszakai szaunázásra nyílik lehetőség október 12-én, szombaton a Kamilla Gyógyfürdőben. 20:00 és 00:30 között szaunaprogramokkal, esti fürdőzéssel, frissítő italokkal várják a vendégeket. Az esti belépő ára 6000 forint és a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Cegléd: ezen a héten szombaton is éjszakai fürdőzést tartanak a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20 órakor kezdődő és éjfélkor záruló programra a belépő 4000 forintba kerül, ami a szauna használatát is magában foglalja.

Debrecen: október 13-án, 11 és 18 óra között egészségnapot tartanak az Aquaticum Termálfürdőben. Ezen a napon ingyenes egészségügyi szűréseken, ingyenes szaunaprogramokon, aquafitesszen és gerincjógán vehetnek részt az érdeklődők.

Igal: október 12-én, most szombaton OktóberFest lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon sörivó versennyel, tánc és ének műsorral, sváb medencebállal várják a fürdőzőket.

Kaposvár: Oktoberfest néven tartanak zenés éjszakai fürdőzést október 12-én a Virágfürdőben. A 20:15-től 00:45-ig tartó program idején szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti belépő felnőtteknek 2750 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 2050 forintba kerül, ugyanezért a két jegytípusért szaunahasználattal 4400 és 3400 forint fizetendő.

Karcag: október 11-én, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak az Akácliget Fürdőben. Belépésre 22 óráig van lehetőség, kapuzárás pedig éjfélkor lesz. Az esti fürdőzés idején a kültéri gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Kisújszállás: ismét „szuper szerdát” tart a Kumánia Gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy szerdánként egységesen 1800 forintba kerül a fürdőbelépő. A termálfürdőben kültéri gyógyvizes ülőmedence beltéri strandmedence, gyógyvizes ülőmedence, gyógytornamedence, pezsgőmedence és gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére.

Kumánia Gyógyfürdő egyik medencéje, belépő

Nyírbátor: éjszakai fürdőzés rendeznek október 11-én a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. A 20 órakor kezdődő és éjjel 1 óráig tartó fürdőzésre egy főnek 3000 forintba, 2 főnek 5000 forintba kerül a belépő, a wellness jegy ára pedig 750 forint.

Szeged: zenés éjszakai fürdőzés lesz október 11-én a Napfényfürdő-Aquapolis Forrás Spa részlegében. A 21:00 és 23:40 közötti program alatt szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő ára 4400 forint.

Tiszakécske: október 12-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Az uszodatérben 18 órától DJ gondoskodik a zenéről, a fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.