• November végéig kétféle kedvezményt is kínálnak a 60 év feletti nyugdíjasok számára.

  • Napi kedvezménnyel és ajándék kuponnal várják a szenior korosztályt.

A Szegedtől nyugatra 20 kilométerre található Mórahalmi Gyógyfürdő két nyugdíjas akcióval állt elő. Közös pontjuk, hogy mindkettő két hónapon át tart, mostantól egészen november végéig.

A szenior szerda kedvezmény keretében a 60 év feletti nyugdíjasok szerdánként 20 százalékos árengedményt kapnak a belépők árából. Illetve ebben a két hónapban minden korkedvezményes (60 év feletti nyugdíjas) belépőt vásárló vendégnek egy 1000 forint értékű wellness kupont adnak ajándékba.

A korkedvezményes belépők ára egyébként – egyéb kedvezmény nélkül – 4000 forint, a kiemelt időszakokban 4100 forint (utóbbihoz tartozik minden szombat és vasárnap, valamint a hétköznapra eső munkaszüneti napok). A mórahalmi fürdőben a belépők a szauna használatát is magukban foglalják.

gyógymedence a mórahalmi termálfürdőben

A mórahalmi gyógyvíz javallatainak köre meglehetősen széles. Többek között ide tartoznak az ízületi gyulladások nem akut fázisai, a degeneratív ízületi elváltozások, a gerinc idült gyulladásos degeneratív megbetegedései, a központi idegrendszer megbetegedéseinek rehabilitációja. Ezeken felül idegfájdalmak, ideggyulladások, egyes bőrbetegségek és nőgyógyászati problémák, a sérülések rehabilitációja esetén is hatékony lehet a gyógyvizük.

Itt a belépőáraikat ezen a héten csökkentő fürdőkről olvashat.