• Egy szimpla héten is valószínűleg ez a fürdő kínálja az ország legtöbb szaunaprogramját.

  • A mostani hétvégén azonban rátesznek még egy lapáttal, és már pénteken elindítják a Szaunázók Hétvégéjét.

A Magyar Fürdőszövetség szervezésében 2024. október 5-6. között immár hetedik alkalommal rendezik meg a Szaunázók Hétvégéjét. A korábbi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket.

A kezdeményezéshez a ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdő is csatlakozott. A hagyományosan gazdag szaunaprogram-kínálatú fürdőben a mostani hétvégén elképesztően sok szaunafelöntéssel várják az érdeklődőket. Sőt, már pénteken érdemes lesz ellátogatni hozzájuk, ugyanis a hétvégét megelőző estén – idén október 4-én – a „Péntek esti szauna show-t” is a Szaunázók Hétvégéje programhoz hangolják.

A hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni.

Az Aqua Land Termál- és Élményfürdőben a Szaunázók Hétvégéjén a következő időpontokban tartanak majd szaunaprogramokat:

Október 4-én, pénteken 20:00 és 01:30 óra között szaunaest lesz.
Október 5-én, szombaton 11:00 és 23:00 óra között minden órában szaunaprogramokat tartanak.
Október 6-án, vasárnap napközben 10:00 és 17:00 óra között minden órában felöntések lesznek, majd vasárnap 18:00-tól 23.00-ig szaunaesttel zárják a hétvégéjét.

A szaunaprogramok részletes listáját megtalálják a fürdő weboldalán.

szauna az Aqua-Land fürdőben