• A kedvező jegyárairól ismert, szabadtéri medencés termálfürdőben egy finn szauna is a vendégek rendelkezésére áll.

  • A fürdő minősített gyógyvízzel rendelkezik és gyógyászati kezeléseket is kínálnak.

Ahogy nemrég írtuk, október 1-jén átállt a szezonon kívüli üzemrendre a Tóalmáson található Szent András Gyógyvizes Strandfürdő. A Pest vármegye keleti részén lévő fürdő a tavalyi újranyitása óta egész évben üzemel és igen kedvező jegyárakkal várják a fürdőzőket.

Érdemes tudni, hogy már finn szaunával is rendelkezik a termálfürdő. A szaunabelépő ára 1500 forint, helyi lakosoknak 1000 forint. A szauna nyitvatartása hétköznap kicsit eltér a fürdő nyitvatartásától. A termálfürdő ugyanis hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, hétvégén 10 és 17 óra között van nyitva. A szauna hétköznap 8 és 11 óra között üzemel, hétvégén pedig ugyanúgy, ahogy a fürdő.

szauna termálfürdő

A Szent András Gyógyvizes Strandfürdőben a mostani utószezon idején a gyógymedencék a hét minden napján nyitva vannak, hétvégén ez a nagymedencével egészül ki. A jegyárak nagyon kedvezőek: egy felnőtt belépő 2000 forintba, a gyermek, diák és nyugdíjas jegy 1000 forintba kerül. A családi jegy (2 felnőtt, 2 gyermek, vagy 1 felnőtt, 3 gyermek) ára 4000 forint.

A fürdő immár 20 éve minősített gyógyvízzel rendelkezik. Annak idején térdízületi és csípőízületi problémákkal küszködő betegeknél igazolták a víz kedvező hatását.

Tóalmási Termálfürdő strandmedence

Három betegségtípusnál különösen hatásos lehet a gyógyvizes fürdőzés. Erről ide kattintva olvashat bővebben.