• Októbertől a tóalmási fürdő gyógymedencéi továbbra is egész héten nyitva lesznek, de a nagymedence csak hétvégén várja a vendégeket.

  • A termálfürdő mindezt rendkívül kedvező jegyárakkal kompenzálja.

Budapesttől 55 kilométerre, Pest vármegye keleti határán található Tóalmás község. Itt működik a szabadtéri medencékkel rendelkező Szent András Gyógyvizes Strandfürdő, ami a tavaly nyári újranyitása óta egész évben üzemel. Ráadásul szálláshellyel is rendelkeznek, valamint gyógyászati kezelések is elérhetők náluk.

Tóalmáson a főidény szeptember 30-ig tart, október 1-jétől átállnak az utószezoni üzemrendre. Ez érinti a nyitvatartást és a medencekínálatot, viszont ezzel párhuzamosan a jegyárakat is.

Jövő héttől kezdve hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, hétvégén 10 és 17 óra között lesz nyitva a termálfürdő. A gyógymedencék a hét minden napján nyitva vannak, hétvégén ez a nagymedencével egészül ki.

A jegyárak terén korrekt megoldást választott a fürdő, ugyanis a fentieket nagyvonalú árengedménnyel kompenzálják. A teljes árú belépők ára 3000 forintról 2000 forintra csökken. A gyermek, diák és nyugdíjas belépők 1500 forint helyett 1000 forintba kerülnek. A családi jegy (2 felnőtt, 2 gyermek, vagy 1 felnőtt, 3 gyermek) a főszezonban 6000 forintba került, ennek az ára októbertől 4000 forintra változik.

Érdemes tudni, hogy a fürdő minősített gyógyvízzel rendelkezik, immár 20 éve. Annak idején térdízületi és csípőízületi problémákkal küszködő betegeknél igazolták a víz kedvező hatását.

gyógymedence a tóalmási termálfürdőben

Más fürdőknél is csökkennek a jegyárak, amiről bővebben itt olvashat.