• Csökkenő belépőárak, hétvégén is hétköznapi jegyárak, hétköznap felár nélküli élményfürdő használat.

  • Jövő héttől ezzel várja a vendégeket három egészen jó gyógyfürdő.

A fürdőbelépők árával kapcsolatban alapvetően kétféle gyakorlattal lehet találkozni idehaza. A termálfürdők egy része egész évben fix árakkal dolgozik, más részük szezonális árazást alkalmaz, azaz más jegyárakat kínálnak az elő- és utószezonban, valamint a főszezonban.

Utóbbiak közül három népszerű gyógyfürdőben is szeptember 30-án, illetve október 1-jén azaz jövő hétfőn/kedden állnak át az utószezoni árazásra. Ez az eddigieknél olcsóbb belépőjegyeket jelent, viszont mindhárom fürdőre igaz, hogy még az utószezoni medencekínálatukra sem lehet panasz.

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő esetében azok tapasztalhatnak majd változást az árakban, akik eddig péntektől vasárnapig, vagy ünnepnapokon keresték fel a fürdőt. Hétfőtől ugyanis minden nap a hétköznapi jegyárak lesznek érvényben. A felnőtt belépő így náluk 3600 forintba, a diák és nyugdíjas napijegy pedig 3100 forintba kerül a hét minden napján.

Berekfürdő kapcsán fontos megemlíteni, hogy ezek napi többszöri belépésre jogosító karszalagos jegyek. Ez ebben a termálfürdőben alapszolgáltatás, gyakorlatilag minden más helyen ezt a lehetőséget felárért kínálják.

Fedett medencetér Berekfürdőn

A Bogácsi Gyógyfürdőben is hétfőn lép életbe az új árlista, ami egészen az év végéig lesz érvényben. Náluk elcsíphetünk egy nagyon jó lehetőséget is, hiszen ebben az időszakban hétköznap felár nélkül használható a fedett élményfürdő.

A kültéri medencés belépőjegy ára 3700-ról 3500 forintra csökken, de hétköznap ez magában foglalja a fedett élménymedence használatát is. A hétvégi kültéri medencés és élménymedencés jegy pedig a mostani 5300 forint helyett 5100 forintba fog kerülni. Diákok és nyugdíjasok számára a kültéri medencés belépők ára 3200-ról 3000 forintra csökken, hétvégén az élménymedence használatát is biztosító belépő 4800 helyett 4600 forintba fog kerülni.

Még említést érdemel, hogy Bogácson majd a kiemelt időszakokban is a hétvégi jegyárak lesznek érvényben. Kiemelt időszak lesz idén október 23., az október 28. és november 3. közötti napok, valamint a december 21. és 31. közötti időszak.

Bogács fürdő élményfürdő

A cserkeszőlői fürdőben október 1-jétől állnak át az utószezoni árakra. Így például a felnőtt napijegy 3990 forint helyett 3590 forintba fog kerülni, a diák és nyugdíjas jegyek ára pedig 3190 forintról 2890 forintra csökken.

Cserkeszőlő beltéri élményfürdő, belépő

A hétvégén zár az ország legnagyobb termálstrandja. Erről itt olvashat bővebben.