• Az utószezonban kedvezményes belépőárakkal várják a vendégeket Jászszentandráson.

  • Megér egy kirándulást a szabadtéri medencés termálfürdő.

Néhány termálfürdő csökkentett jegyárakkal, vagy éppen akciókkal indította a – meglehetősen nyárias – őszi szezont. Ezek közé tartozik a Jászszentandrás Termálfürdő is. A település, illetve a fürdő az Alföld északi részén, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves vármegyék határán található, Szolnok és Eger között majdnem pontosan félúton.

A szabadtéri medencés termálfürdő nem tart nyitva egész évben, de igyekeznek korán indítani és későn zárni a szezont. Idén először a húsvéti hosszú hétvégére nyitottak ki, április 15. óta pedig a hét minden napján várják a fürdőzőket.

A Jászszentandrás Termálfürdő mostantól áttért az utószezoni működésre. Ez pedig azt jelenti, hogy a napi belépőjegyek egységesen – tehát felnőtteknek, diákoknak és nyugdíjasoknak is – mindössze 1700 forintba kerülnek. A helyi lakosoknak ugyanez csak 1000 forint (sőt, a községben élőknek hétfőnként és csütörtökönként 15 órától ingyenes a belépés). A csúszda ilyenkor már csak hétvégén üzemel, a csúszdás kiegészítő belépőjegy ára 1500 forint.

termálmedence a Jászszentandrás termálstrandon

A kis hangulatos termálstrandok kedvelőinek megér tehát egy kirándulást Jászszentandrás. Érdemes a fürdő Facebook oldalát is követni. Most szombaton például fürdőbuli is lesz náluk.

Az egyik budapesti termálfürdő is jelentősen csökkentette a jegyárait, itt olvashat erről.