Ez az akció sajnos már lejárt.

Nézzen körül a friss ajánlataink között és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb üdülési lehetőségekről!

A Szigetközben található gyógyszálloda tavaly év vége óta egy megújult wellness teremmel várja a vendégeket. Próbálja ki az új pezsgőfürdőt és szaunát egy akciós csomagajánlat keretében.

A mosonmagyaróvári Thermal Hotel***Superiorban az elmúlt években több beruházás is történt, amelyek keretén belül elsőként 47 darab kétágyas szobájuk újult meg. Az átalakítás óta a szálloda magasabb komfortot nyújt a vendégeknek: a tágas szobákba törülközőszárítós radiátor, beépített hajszárító, modern LCD tv, valamint természet közeli ergonomikus biomatracok kerültek.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Superior szoba a Thermal Hotel Mosonmagyaróvárban

Gyógyszállodaként nagy hangsúlyt fektetnek az egészség megőrzésére: saját orvosi rendelővel és gyógyrészleggel rendelkeznek, ahol a munkatársaik nap, mint nap a vendégek testi-lelki megújulása érdekében végzik a kénytetető masszázsokat, wellness- és terápiás gyógykezeléseket.

Az egész éven át nyitva tartó mosonmagyaróvári termálfürdő a szálloda kertjében található, így az év minden napjára felüdülést nyújt termál-, élmény-, és úszómedencével, valamint szauna világával. A gyógyvizét jótékony hatásfoka alapján Európa öt legjobb vize közé minősítették.

A beruházások sora azonban ezzel nem ért véget. 2013 decemberében egy megújult, kibővült szolgáltatás került bemutatásra: „A testet-lelket nyugtató élmények világa” – hangulatos wellness terem.

Pihenőágyak a wellness teremben

A megújult wellness terem

Ahogy a képeken is látszik, a wellness terem kiépítése során a mai kor minden igényét kielégítő, modern, letisztult formákat tartották szem előtt. Nagy hangsúlyt fektettek a természetes harmónia, a kellemes környezet megteremtésére, ahol egy 8 személyes jakuzzi, egy 4-6 személyes, 90-95 °C-os finn szauna és több pihenő ágy rendelkezésre, hogy ezzel is kényeztesse az utazót.

Megújult wellness részleg

Jacuzzi a wellness részlegben

A hangulatos helyiség előzetes bejelentkezés alapján, privát használatra igénybe vehető, így úgy érezheti magát, mintha otthon lenne. Nem zavarja senki, így a relaxációt teljes mértékben fokozható. A tágas teremben a szálloda munkatársai minden igyekezetükkel azon dolgoznak, hogy megteremtsék a harmonikus közeget, ahol vendégek elbújhatnak a zajos világ elől és ahonnan kiegyensúlyozottan, kipihenten térhetnek vissza a szürke hétköznapokba…

Most akár ön is kipróbálhatja a szálloda szolgáltatásait a „Kell egy kis áramszünet” csomagajánlat részeként.

Mikor vehető igénybe?
[contact-form-7 id=”12827″ title=”Mosonmagyaróvár – kell egy kis áramszünet”]
2014. január 02. – március 30.

A csomag a következőket tartalmazza:

  • 2 éjszaka félpanzióval
  • Büféreggeli és menüválasztós vacsora, péntekenként kulináris büfévacsora élőzenével
  • 2 db napi Bio Flexum termálfürdő – és uszodabelépő /egyszeri belépés/
  • 30 perces ajándék masszázs: Kényeztető aromával fűszerezett hátmasszázs
  • A wellness termem privát használata
  • Relaxáció a sóbarlang mélyén

Mennyibe kerül?
Az akció min. 2 éjszaka foglalása esetén érvényes.
Kétágyas szobában mindössze 10.900,- Ft / Fő / Éj
Hétvégi felár (péntek, szombat): 2.000,- Ft / Fő / Éj
Egyágyas felár: 3.000,- Ft / Fő / Éj

 

A szálloda többi akcióját ide kattintva találja!

 

Érdekli az ajánlat? Töltse ki az adatlapot és a szállodától egy munkanapon belül választ kap!

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár