• Az Aquaticum Termálfürdő bezárt a koronavírus miatt, a mediterrán élményfürdő pedig jelen állás szerint a karbantartási szünet után sem fog kinyitni egy darabig.

  • Viszont a Kerekestelepi Termálfürdő per pillanat – péntek délután – üzemel.

UPDATE: március 15-én a Kerekestelepi Fürdő is bezárt!

Gyorsan változik, hogy melyik fürdő zárt be. Ide kattintva talál egy folyamatosan aktualizált listát.

Tegnap jelentették be, hogy Debreceni Gyógyfürdő Kft. által üzemeltetett fürdők zárva tartanak a koronavírus-járvány kapcsán kihirdetett veszélyhelyzet miatt. Ez az Aquaticum Termálfürdőt érinti, valamint az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőt, bár az utóbbi karbantartás miatt amúgy sem lenne nyitva jövő hét péntekig.

Amit nem érint az Aquaticumban: a termálfürdőben elérhető gyógyászati kezeléseket (kivéve a fürdőkúrákat), valamint az itt működő fogászatok, szépségszalon és patika működését.

Van azonban egy másik fürdője is Debrecennek, a reptér közelében található Kerekestelepi Termálfürdő, ahol kizárólag szabadtéri medencék állnak a vendégek rendelkezésére. Inkább nyáron népszerű a fürdő, de egész évben üzemel.

A Kerekestelepi Termálfürdőről nem szólt a tegnapi tájékoztatás, ezért felhívtuk a fürdőt és kiderült, hogy a kerekestelepi létesítmény továbbra is nyitva tart. Azt nem tudták megmondani, hogy ez meddig lesz így.

A koronavírussal kapcsolatos – fürdőket érintő – híreinket ide kattintva találják.

Kerekestelep fürdő Debrecen