A sportolók számára biztosítják az edzéseket és a gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetők, de a fürdő nagy része zárva tart. 

Gyorsan változik, hogy melyik fürdő zárt be. Ide kattintva talál egy folyamatosan aktualizált listát.

2020. március 12-én reggeltől bezár a Kecskeméti Fürdő. Ezt a koronavírus kapcsán kihirdetett országos veszélyhelyzettel indokolják. (Bár a Belügyminisztérium szerint emiatt nem kell a fürdőknek bezárni).

A Kecskeméti Fürdő tájékoztatása szerint a zárva tartás azért nem lesz teljes körű. A fürdőben több sportegyesület is tart edzéseket és a sportolók számára biztosítják az edzéslehetőséget a továbbiakban is. Ezen felül a fürdőben található Aqua Étterem, a fitnesz terem és a halkozmetika a szokásos rend szerint nyitva tart.

Elérhetők maradnak az Ölelő Kéz Alapítvány által biztosított gyógyászati szolgáltatások is. A betegeknek csak annyi változásra kell számítaniuk, hogy a gyógyászati részleget a fürdő jegypénztáránál és a központi vendégöltözőn keresztül közelíthetik meg.

A zárva tartás idejével megegyező időszakra a fürdőbe szóló bérletek meghosszabbításra kerülnek. Ezzel kapcsolatban a Kecskeméti Fürdő újranyitását követően adnak további információkat a bérleteseknek.

Kecskeméti Fürdő