A Termál Online egy egyszerű hobbiprojekt, ami – látogatottság terén – rövid idő alatt nagyra nőtt. Valószínűleg ez senkit nem fog hátborzongató meglepetésként érni, de azoknak kínálunk érdekes tartalmakat, akik szeretik a termálfürdőket és érdeklődnek az ezzel kapcsolatos hírek, információk iránt. Ez egyébként meglehetően széles kört jelent.

Igyekszünk elkerülni, hogy sajtóközleménynek nevezett szörnyűségeket közöljünk. Ha nagyon nincs semmilyen aktuális fürdőkkel kapcsolatos téma, akkor inkább egészséggel/betegségekkel kapcsolatos cikkekkel szórakoztatjuk a nagyérdeműt. A látogatottsági adatok szerint ugyanis az idetévedők között felülreprezentált a 45-50 év feletti női korosztály. Vélhetően közülük sokan nem is annyira a kikapcsolódás, hanem valamilyen meglévő betegségük, egészségügyi panaszuk miatt érdeklődnek a termálfürdők, gyógyfürdők iránt.

termalmajmokAmennyiben bármilyen ötlete, kérdése, javaslata van a Termál Online-nal kapcsolatban, akkor az info@termalonline.hu címre várjuk a levelét.