Gödi termálfürdőA Budapesttől 25 kilométerre találgató gödi strandon minősített gyógyvízben fürödhetünk, a szabadtéri fürdőzés hívei akár télen is látogathatják a termálfürdőt.

Település és fürdő

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Gödről az emberek többségének nem a termálturizmus jut az eszébe, holott a településen már viszonylag régóta működik termálfürdő. A 18 ezer lakosú Pest megyei település Dunakeszi közelében fekszik. A főváros felől a 2, vagy a 2/A jelű utakon közelíthető meg autóval. Vasúton a Budapest-Vác vonalon érhető el.

Az 1970-es évek végén olajat kerestek Göd határában, ám a fekete arany helyett termálvizet találtak. A gödi víz az elmúlt években ásvány-, illetve gyógyvíz minősítést kapott. A gödi városi strand egész évben üzemel. A Gödi Strandfürdő érdekessége, hogy a reggel 6-os nyitástól számítva két órán keresztül az úszni érkező vendégek miatt hűvösebb, 30 fokos vízzel töltik fel a medencét, majd 8 óra után 36-38 fokra emelik a hőfokát.

Szolgáltatások

A gödi strand medencéinek számát nem nehéz fejben tartani, van egy termálmedence, amely annak ellenére, hogy nem fedett, egész évben üzemel. Ezen felül egy nagymedence is várja a vendégeket Gödön, ami viszont csak május elseje és szeptember vége között látogatható. A strandfürdő melletti parkoló díjmentesen használható.

A Gödi Termálfürdő belépőjegyeinek árait ide kattintva találja!

A Gödi Termálfürdő nyitvatartási idejét itt találja!

Elérhetőség

2132 Göd, Összekötő út

Telefon: +36-27-532-045

weboldal